Як навчити собаку команді "голос"?
Як ви вже зрозуміли, команда «голос» зовсім не є обов'язковою. Я б навіть сказав, вона шкідлива. Справа в тому, що якщо ви навчите гавкати собаку по команді, що має вельми сумнівну користь, то собака може подумати, що господар заохочує гавкіт взагалі і буде гавкати по дрібницях ще завзятіше. Таке можливо.
Загалом, вирішуйте самі, я б не став вчити цієї нісенітниці. Краще почитайте про самі використовувані команди для собак - На сторінці ви знайдете багато потрібних команд, які використовуються протягом усього життя собаки. Також, цій тварині потрібні правила, тому дізнайтеся як як виховувати собаку. Виховання - ідеальна профілактика проблем поведінки.
Як навчити собаку команді «голос»?
- Коли собака гавкає на щось скажіть: «Голос, голос, добре» і дайте ласощі. Словите собаку ще кілька разів на гавкоті і повторіть процедуру. Після декількох повторень пес почне подавати голос. Заохотьте його обов'язково. Можете почитати про ласощі для собак, щоб знати на яке ласощі краще відреагує вихованець.
- Одягніть на собаку нашийник і пристебніть до нього поводок. Наступите ногою на кінчик повідка і потримайте ласощі над головою собаки так, щоб вона не могла дотягнутися до нього. Намагаючись добрати до смаколики тварина загавкає - обов'язково похваліть в цей момент і дайте ласощі. Вивчайте собаку через день протягом максимум тижні, щоб добитися результату.
А краще забудьте про цю ахінею - команда «голос» взагалі ніколи не застосовується в життя. До речі, подивіться відео нижче пов'язане з цією командою.
Увага, тільки СЬОГОДНІ!
About
Як навчити собаку команді "фас"? Кожен господар, який взяв у будинок собаку не тільки з метою знайти одного, але і захисника й охоронця, турбується з приводу злоби і необхідності в подальшому займатися навчанням на захист. Якщо ви хочете знати, як навчити собаку команді фас і що…
Як навчити собаку команді "поруч"? Текст нижче розповість вам як навчити собаку команді «поруч» вже на першому занятті. Господарі цуценят дізнаються, як навчити цуценя команді «поруч» так, щоб він його не тягнув вже після декількох нескладних дій. Також, вам стануть відомі всі…
Як навчити собаку команді "сидіти"? Зараз піде мова про найпростішої команді, виконання якої, все ж, вимагає певних знань. Тому прочитайте уважно як навчити собаку команді «сидіти», щоб уже на першому занятті добитися результату.Команда «сидіти» стане в нагоді як у житті, так і при…
Як навчити собаку команді "стояти"? Команда «стояти» - не порожня трата часу. Вона може стане в нагоді як мінімум на огляді у ветеринара або при обробці від паразитів. Тому обов'язково прочитайте уважно як навчити собаку команді «стояти», щоб краще керувати собакою і полегшити собі…
Як навчити цуценя або собаку команді "лежати"? Як навчити цуценя команді «лежати» на першому ж занятті? Якщо у вас доросла особина, ви дізнаєтеся як навчити собаку лежати відразу після кількох нескладних, послідовних дій.Це одна з найпростіших команд, яка нерідко використовується в життя. На…
Як навчити собаку або цуценя команді "місце"? Як привчити цуценя до місця в будинку, щоб він спав там де йому сказали господарі? Як привчити дорослу собаку до місця, щоб по команді вона негайно відправлялася туди? Навчити цієї простої команді дуже легко, якщо бути послідовним у своїх…
Як навчити собаку команді "дай"? Як навчити цуценя команді «дай» так, щоб він з радістю віддавав річ ледве ви вимовите цю команду? Якщо ж ви господар дорослого собаки, то ви дізнаєтеся як навчити собаку команді «дай» вже після декількох занять.Не думайте, що вміння собаки віддавати…
Як навчити підходити по команді "до мене" собаку або цуценя? Як навчити собаку команді «до мене» так, щоб вона радісно бігла до вас варто лише вимовити ці два заповітних слова? Одна з найважливіших команд, яку ви будете використовувати частіше за всіх інших - команда «до мене». Кожна собака - жива…
Як навчити собаку команді "до мене"? Команда «лови» - дуже проста, і вже після буквально декількох секунд собака буде ловити кинуту господарем смакота або улюблену іграшку. Всі подробиці про цю команду далі в статті.Насправді команда «лови» не є обов'язковою. Більш того, вона скоріше…
Як навчити собаку команді "апорт"? Як навчити собаку команді «апорт» так, щоб вона з величезною радістю приносила вам кинуту палицю або інший предмет? Команда «апорт» буде улюбленою командою собаки, якщо господар зуміє зацікавити вихованця аппортировка. Навіть ті собаки, які взагалі…
Яке ласощі для дресирування собак вибрати? Яке ласощі дають собаці при дресируванні? Яке ласощі для дресирування собак або цуценя буде найефективнішим? Якщо господар буде уважний до перевагам свого вихованця, то йому точно вдасться підібрати таку смакоту, за яку собака буде готова виконати…
Які команди для собак найнеобхідніші? Які команди для собак найнеобхідніші? Які команди собаці потрібні в першу чергу, а які є другорядними? З цієї статті ви дізнаєтеся які команди при дресируванні собак самі потрібні і часто використовувані.З моменту появи в будинку цуценя починається…
Як швидко навчити цуценя прізвисько за один день? Як привчити цуценя до клички вже в перший день навчання? Або як привчити до клички собаку, взяту з притулку або з рук? Саме елементарне в дресируванню - навчити собаку відгукуватися на нове ім'я. Скільки б не було вашому цуценяті, можете починати…
Як правильно привчити цуценя до нашийника і повідка? Привчати цуценя до нашийника і повідка слід з ранніх років, адже ця амуніція вкрай необхідна як для вигулу, так і для дресирування, виховання та отучения від шкідливих звичок. Читайте уважно як привчити собаку до повідця і нашийника, щоб вже зараз і…
Чи потрібен електронашийник для дресирування собак? Чи потрібен електронашийник для дресирування собаки, і чи можна обійтися без нього? Не буду вас мучити і скажу відразу, що будь-які проблеми в поведінці є можливість вирішити без застосування електронашийника. Більше того, використання електрики в…
Як правильно, часто і скільки разів потрібно вигулювати собаку? Як правильно вигулювати собаку, навчитися контролювати її під час вигулу в будь-яких ситуаціях, які команди є найнеобхіднішими і чим потрібно займатися під час вигулу? У статті ви дізнаєтеся все, що повинен знати господар про вигул собаки.Корисні…